Detachering

Detachering is de flexibele personeelsoplossing voor zowel tijdelijke als structurele functies, waarbij wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Dit biedt uitkomst als opdrachtgevers snel over extra kennis of capaciteit willen beschikken. Goed opgeleide en gecertificeerde specialisten worden voor een vaste periode en bepaalde werkzaamheden ingezet.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met het Art Salvage team op, info@artsalvage.nl.

 

 

OPDRACHTGEVER

 

 

Heeft u een vacature binnen erfgoed sector?

Art Salvage gaat graag voor u op zoek naar een passende kandidaat.

Wij bemiddelen tussen de kandidaten en de werkgever binnen de erfgoed sector. Wij detacheren zowel tijdelijke als vaste functies aan, op uitvoerend- en op managementniveu.

Aller eerst bespreken we met u de vacature. Hierdoor zijn wij in staat een goed beeld te schetsen van uw doelstellingen. Als we het profiel van de kandidaat dat u zoekt in beeld hebben gaan we voor u aan het werk. We leggen contact met potentiële kandidaten die we persoonlijk kennen.

WERKNEMER, KANDIDAAT

 

 

Ben je op zoek naar een functie binnen de erfgoed sector?

Dan kan Art Salvage je van dienst zijn. Omdat we zelf al jaren in het werkveld actief zijn kennen we onze opdrachtgevers.

Kom je in aanmerking voor een vacature, dan maken we een afspraak om behalve je werkervaring ook jou als persoon te leren kennen. Zo kunnen we de perfecte match maken, voor beide partijen. Art Salvage gaat graag voor u op zoek naar een passende opdrachtgever en functie binnen de erfgoed sector. Zo hopen wij dat u aanstelling iets permanent kan worden en wij u hebben geholpen in u verdere carrière.