SCALP Classic Tracer

Het Scalp ® systeem is een doorontwikkelde beveiliging voor bronzen beelden en andere kunstwerken, maar komt oorspronkelijk van de beveiliging van voertuigen. Logisch dat wij dus ook de mogelijkheid bieden tot het beveiliging van classic voertuigen in de vorm van onze nieuwe Scalp ® Classic Tracer. Dit voor slechts € 540,- per systeem (excl. datakaart)!

Denk in dit geval aan koetsen, legervoertuigen, brommers, motors en auto’s. Voor elk van deze toepassing is de Scalp ® Classic Tracer + GPS tracker perfect. Qua kwaliteit is dit het neusje van de zalm daar dit model al ruim 5 jaar zijn diensten bewijst en elke dag wordt doorontwikkeld met de nieuwste technieken. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat dit het meest verkochte model is en tevens is uitgegroeit tot één van de betrouwbaarste systemen welke elke dag weer optimaal dienst bewijst, ook voor het MKB en de overheid.

Voor een goed prijsvergelijk is het belangrijk dat dit model niet vergeleken wordt met een ‘goedkoop’ importmodel uit China of een andere ‘budget’-tracker. Dit is namelijk appels met peren vergelijken. Wenst u wel te gaan voor dit soort type tracker, passen wij daar graag onze prijsopgave voor aan met een ander model. Wij kunnen uiteraard ook budget-trackers leveren voor slechts € 149,00, echter de werking /kwaliteit van de Scalp ® Classic Tracer is ongeëvenaard en niet te vergelijken met de werking van dit soort modellen.

ALGEMEEN
Onder ideale omstandigheden kan het GPS Tracking systeem 1 jaar standby zonder voeding van buitenaf (met het extra batterij pack zelfs 3 jaar), de Scalp ® Classic Tracer heeft 3 AA batterijen (penlite) dewelke overal verkrijgbaar en eenvoudig te vervangen zijn.
Zodra de batterijen bijna op zijn, wordt er een SMS bericht ontvangen. Deze gegevens zijn trouwens ook allemaal zelf in te zien op uw persoonlijke pagina op het platform. Met het voertuigvolgsysteem de objecten real time volgen en bewaken. Innovatie van het product is aan de orde van de dag. Zo komen er bijvoorbeeld continue nieuwe GPS ontvangers op de markt welke weer gevoeliger zijn en desondanks zuiniger omgaan met energie. Dit soort elektronica wordt dan direct gebruikt in de Scalp ® Classic Tracer zodat u altijd verzekerd bent van de nieuwste techniek!

LOST, VAST of BEIDE
De Scalp ® Classic Tracer + GPS Tracker is leverbaar als 3 types:
– Als een los flexibel systeem, denk dan met name aan bijvoorbeeld het transport van een voertuig voor een tentoonstelling, waarbij het systeem direct onder het voertuig kan geklikt worden. Kortom; een los systeem dat standalone werkt.
– De andere mogelijkheid is als een vast systeem, waarbij het GPS tracking systeem vast in het object aangesloten wordt. Indien van toepassing kan hierbij gebruik gemaakt worden van de accu van het object (deze mag 8 t/m 36 Volt zijn). Bij het loskoppelen van de kabel zal het volgsysteem automatisch overschakelen naar zijn interne batterijen.
– De laatste mogelijkheid is een vaste aansluiging die afneembaar is, zodat het systeem zowel portable als vast gebruikt kan worden.

LEVERING INCL.
– Bodem met dubbelen magneetvoet
– 3 Procell / Duracell batterijen (voorgemonteerd)
– Speciale magneet om module in/uit te schakelen
– Prepaid SIM (M2M data abonnement ook mogelijk)
– Webapplicatie zonder abonnementskosten waar de posities van uw Scalp ® Classic Tracer module(s) automatisch op binnen komen

KOPPELING AAN PERSOONLIJKE PAGINA
Er wordt voor u een persoonlijke webpagina aangemaakt, waarvan u de inlogcodes bij de levering van de module ontvangt. Op deze pagina kan u overal ter wereld inloggen en direct uw actuele posities raadplegen. Tevens is het mogelijk om op deze site de rithistories te zien die u zelfs onbeperkt terug kan bekijken.
De posities worden automatisch op uw webpagina geplaatst. Ook is het mogelijk om andere gegevens in te zien, zoals batterijniveau, snelheid van het voertuig, alle tijden van de gereden ritten en de daarbij behorende start en stop posities, sterkte GSM signaal, satellietbeeld, etc. Dit allemaal zonder abonnementskosten!

LIVE TRACKING
De Scalp ® Classic Tracer heeft de mogelijkheid tot live tracking. Hierbij worden er tijdens een verplaatsing / beweging elke 5 seconden een positie afgegeven naar uw webpagina. Dit maakt dat het mogelijk is om het object tot op de voet te volgen.

ONTVANGEN GPS
Vanwege de continue innovatie bent u dus altijd verzekerd van de nieuwste technieken en de krachtigste GPS ontvangers. Onze ontvangers zijn zo krachtig dat de Scalp ® Classic Tracer zelfs bij montage onder een auto nog voldoende GPS signaal ontvangt.

TRIL ALARM
Met het systeem is het mogelijk om een alarmmelding te ontvangen zodra er een trilling wordt waargenomen, bijvoorbeeld in geval van diefstal. Dit is ook te koppelen aan een tijdschema zodat het mogelijk is de alarmfunctie slechts op bepaalde tijden te activeren, zoals in de nacht.

POSITIE INTERVAL
Naast het zelf instellen van de start – stop positie is het tevens mogelijk om zelf in te stellen met welke interval u een positie op uw persoonlijke pagina wenst te ontvangen. Als u bijvoorbeeld een interval instelt van 2 minuten (op afstand instelbaar)  dan heeft u een gedetailleerder inzicht in de rithistorie dan dat u de interval op 10 minuten zou zetten. Ook is het mogelijk om de interval per afgelegde afstand op uw website te plaatsen, zodat u bijvoorbeeld elke 100 meter een nieuwe positie ontvangt. Art Salvage helpt u graag bij het maken van een juiste configuratie instelling voor uw toepassing!

GPRS
Posities worden automatisch op uw persoonlijke pagina geplaatst door middel van een GPRS verbinding. Door ontwikkelde en gepatenteerde technieken is het mogelijk om met minimale data hoeveelheden posities uit te wisselen met de Scalp ® Classic Tracer en uw webapplicatie. Dit is onder andere de kracht van de lage maandlasten.

POSITIE SMS
Naast dat de posities automatisch op uw webpagina geplaatst worden is het ook mogelijk om de posities per sms op uw mobiel te ontvangen.

WATERDICHT
De Scalp ® Classic Tracer is IP65 (spatwater) waterdicht.

MAGNEETVOET
Door middel van de geïntegreerder magneetvoet kunt u montage binnen enkele seconden realiseren.

CONFIGUREREN
Het is mogelijk om de Scalp ® Classic Tracer op afstand met een mobiele telefoon te (her)configureren. Gebruiksvriendelijkheid ten top!

SENSOR
De gevoeligheid van de sensor is instelbaar (op afstand per sms, zoals alle instellingen).

GEOFENCE ALARM
De geofence alarm is een zeer waardevolle toevoeging aan de Scalp ® Classic Tracer. Hiermee wordt er een denkbeeldige cirkel om een voertuig of object gedefinieerd. Zodra het object of voertuig uit de denkbeeldige cirkel komt, wordt er een melding gestuurd naar het ingegeven nummer en mailadres.

TIJDSKLOK
Om te voorkomen dat u gestoord wordt met onnodige meldingen, is er een tijdsklok ingebouwd. Op deze manier is het mogelijk de alarmfunctie enkel op gewenste tijden te activeren, bijvoorbeeld tijdens de sluitingstijden van het museum of tentoonstelling. Het instellen van deze tijdens dient slechts éénmalig te gebeuren.

EIGENAAR
U kunt zelf een nummer naar keuze invoeren waarop alle meldingen ontvangen worden. Tevens is het dan ook mogelijk dat met dit nummer de nodige instellingen aangepast worden indien van toepassing.

APN INSTELBAAR
Doordat de APM in de Scalp ® Classic Tracer instelbaar is, kunt u zelf elke gewenste SIM-kaart plaatsen.

 

Even alles op een rijtje

√ Geen abonnement, platform zit bij de prijs inbegrepen
√ Gegarandeerd de laagste maandlasten, bij intensief gebruik met prepaid 1 á 2 euro per maand (dan wel nazorg tot opwaarderen etc.)
√ Live inzicht in de locatie van uw voertuig/zundap
√ Inzage + rapportage (per excel en visueel) in de gereden historie
√ Automatische alarm waarschuwing op uw mobiel bij diefstal detectie (ook instelbaar met alarmklok)
√ Zeer hoge kwaliteit
√ IP65 waterdicht
√ Dekking binnen heel Europa
√ Zeer gebruiksvriendelijk en zeer handzaam, u kunt het systeem binnen enkele seconden overplaatsen naar een andere voertuig
√ De beste prijs/kwaliteit verhouding
√ Integratie in eigen backoffice mogelijk (Platform is API compatible)
√ Enkele jaren standby op eigen batterijen mogelijk
√ Compatible met iPhone en Android

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld. Voor het inbouwen wordt de prijs op aanvraag gegeven.