Calendar

mrt
21
do
Seminar calamiteitenzorg voor verzekeringsexperts @ Rotterdam Science Tower, 18e etage
mrt 21 @ 12:30 pm – 5:00 pm

Als verzekeringsprofessional heeft u er dikwijls mee te maken: calamiteiten binnen musea, instellingen of bij personen. Wilt u uw kennis bijspijkeren over dit onderwerp en ervaringen uitwisselen met vakgenoten?

Dan nodigen wij u van harte uit voor de gratis bijeenkomst ‘Calamiteitenzorg: preventie & herstel van kunst en erfgoed’, georganiseerd door Analyselab, Amy, Art Salvage België en Nederland.

In diverse presentaties worden o.a. aan de hand van case studies richtlijnen gegeven voor het beheersen van risico’s, de bereddering bij noodgevallen en de juiste nazorg in geval van een calamiteit.

Tijdens de bijeenkomst leert u meer over doeltreffende informatiedoorstroom tussen collecties en verzekeraars en het belang van effectieve beveiliging van kunstwerken voor het uitkeren van schadevergoedingen. U krijgt de kans om vragen te stellen aan gespecialiseerde onderzoekers en om kennis en kunde te delen met vakgenoten.

Het NIVRE kent tevens 3 PE punten toe voor deelname aan het seminar en voor alle deelnemers stellen wij onder andere een calamiteitenposter ter beschikking.

Wanneer? Donderdag 21 maart
Inloop 12:30 – 13:00
Borrel 16:15
Waar? Analyselab
Rotterdam Science Tower, 18e etage
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

Deze bijeenkomst kent een besloten vorm, d.w.z. er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Plaatsen worden toegekend op basis van moment van inschrijving.

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst, schrijf u dan snel in! Dit kan via info@artsalvage.eu. Ook voor meer informatie kunt u ons mailen.

Wij zien er naar uit u persoonlijk te mogen begroeten op donderdag 21 maart 2019.

mrt
26
di
CHV Basistraining @ Vlaardings Museum
mrt 26 @ 10:00 am – 4:00 pm
apr
11
do
Cursus schrijven CHV plan (8 dagdelen en intervisie bijeenkomst)
apr 11 @ 10:00 am – 4:00 pm
apr
17
wo
Museum Vakdagen @ Evoluon
apr 17 – apr 18 hele dag
mei
9
do
Cursus onderhoud kunst in de openbare ruimte
mei 9 hele dag
jun
13
do
Cursus Art Handling, intern museaal transport, verpakking en opslag
jun 13 hele dag
sep
19
do
Cursus binnenklimaat en riskmanagement microbiologische vervuiling
sep 19 hele dag