De 1,5 meter museumbeleving

Sinds de sluiting van culturele instellingen door het Coronavirus hebben wij, vanuit Art Salvage, meerdere producten en diensten beschikbaar gesteld om musea en andere instellingen het hoofd te bieden in deze aparte tijden. Dit zijn onder meer desinfectiemiddelen, gelaatsmaskers en vloerstickers die de corona richtlijnen aangeven.

Doordat het virus helaas ook na de zomer onzekerheid met zich meebrengt, blijven de blog en onze producten beschikbaar. Daarnaast blijven wij kijken naar hoe wij onze diensten kunnen blijven vernieuwen en uitbreiden.

Hieronder vindt u een overzicht van de door ons aangeboden producten en diensten.

 

 

INFORMATIEF

 

DIENSTEN


Training

Zorg voor een opleiding van uw suppoosten om medewerkers te beschermen en veilige interactie met bezoekers te bevorderen. 

Wij bieden educatieve middelen aan die bedoeld zijn voor werknemers die het grootste risico lopen op blootstelling tijdens de COVID-19-pandemie. Zo moeten suppoosten duidelijke richtlijnen krijgen over hoe te reageren als bezoekers de gezondheids- en veiligheidsprotocollen niet naleven. 

Art Academy: Training; Hoe een museum openen met de 1,5 meter afstandsregel


Ontsmetting

U kan de professionele hulp van Art Salvage inschakelen voor het (periodiek) reinigen van de collectie of de ruimtes waarin bezoekers komen. Zodoende zorgt u voor een zo veilig mogelijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van uw tentoonstelling. Maar ook voor uw medewerkers die de objecten hanteren of dagelijks in de ruimte aanwezig zijn.

We bieden eveneens extra collectiediensten aan zoals conditiechecks en schaderapporten die plaats kunnen vinden tijdens de reiniging.

Als u interesse heeft in onze diensten of meer informatie wenst kan u ons mailen.

 

Advies met plan op maat

Weet u niet hoe u moet beginnen met het toepassen van de huidige richtlijnen? Wilt u dat er met andere ogen naar jouw plan van aanpak wordt gekeken en dat iemand u advies geeft? Wij kunnen u hierbij helpen!

Art Salvage kan een plan op maat maken voor een instelling, denk hierbij aan een plan over hoe personeel veilig met elkaar kan samenwerken, het inrichten van een looproute of hoe de veiligheid van de bezoekers gewaarborgd kan blijven. 

Als u interesse heeft in een plan op maat of meer informatie wilt, kunt u ons mailen

 

PRODUCTEN