Kunst in de openbare ruimte

Art Salvage biedt u een jaarlijks onderhoudsplan voor uw kunstwerken in de openbare ruimte aan. Bij de aansluiting krijgt u dan allereerst een inventarisatie van al uw objecten aangeboden (hieronder valt inventarisatie van de huidige toestand met advies voor restauratie).

We bieden eveneens extra collectiediensten aan zoals conditiechecks en schaderapporten, registratie, calamiteitenservice, handeling en logistiek voor private collecties. Art Salvage werkt intensief samen met een netwerk van partners zodat handling, transport, stockage, verzekering, restauratie en montage kunnen afgehandeld worden via één centraal aanspreekpunt.

Het is bovendien mogelijk om u aan te sluiten bij een aantal extra diensten. Deze kunnen bestaan uit:

  • Risicoanalyse: analyse van aandachtspunten bij plaatsing van een nieuw kunstwerk of een bestaand kunstwerk
  • Kunstprojecten: advisering en begeleiding bij plaatsing van kunstwerken en inrichten van tentoonstellingen
  • Logistieke hulp: onder andere verhuizen, omlijsten, onderhouden, verpakken en opslaan van objecten

Bent u bij ons aangesloten voor het onderhoud van beelden in de openbare ruimte? Art Salvage voorziet ook voor u 24/7 een anti-graffiti dienst. Dit houdt in dat wij voor u klaar staan wanneer er vandalisme heeft plaatsgevonden in de vorm van graffiti. Had u zich hier graag voor aangemeld? Neem zonder verdere verplichtingen contact met ons op.

Indien u meer zekerheid wenst voor het behoud van uw objecten, kan u zich aansluiten bij onze calamiteitendienst. Hierbij heeft u 24/7 een aanspreekpunt voor het beredderen van uw kunst in het geval van onder andere brand, wateroverlast, diefstal,…