Reiniging

Heeft u net verbouwingen achter de rug? Heeft u een calamiteit geconstateerd in uw depot? Gaat uw collectie naar een nieuw depot? Ondergaat uw gehele collectie een jaarlijks onderhoud?
Om welke reden dan ook, het team van Art Salvage kan u hierbij helpen! We kunnen u bijvoorbeeld bijstaan met uw archief vrij te maken van stof, plastic of metalen. Ook voor het (her)verpakken van uw collectie in zuurvrije dozen, het curatief schoonmaken van objecten, maatregelen treffen om nieuwe verontreinigen te voorkomen,… bent u bij Art Salvage aan het juiste adres!

Enkele voorbeelden van projecten die Art Salvage heeft uitgevoerd:

Reiniging archieven

Reiniging schimmelexplosie

Reiniging roetschade door brand

Of het nu gaat om stofoverlast vanwege een verbouwing, een schimmelexplosie, achterstallig onderhoud van de collectie, depotruimtes of tentoonstellingszalen,… In deze situaties is de professionele hulp van Art Salvage welkom om de collectie en de ruimtes waar deze collectie zich in bevindt, schoon te maken.
Ons bedrijf zal ook steeds samen met u naar een passende oplossing zoeken om dezelfde situatie in de toekomst te voorkomen.Vanaf 2017 heeft Art Salvage voor u zijn eigen luchtzuiveringssysteem voor u in de aanbieding.
De luchtreiniger TAC 1500 is de optimale oplossing voor de reiniging van onder andere schimmelpartikels die zich in de lucht bevinden. Ook voor het zuiveren van de lucht van stofpartikels na het plaatsvinden van verbouwingen is dit toestel uitermate geschikt.  Het reinigen van de vuile ruimtelucht gebeurd door vacuüm-recirculatie, waarbij alle luchtbedragen schadelijke stoffen worden verwijderd. Art Salvage biedt de optie aan voor het huren van dit toestel. De maximale uitblaashoeveelheid is 1.000 m³/h:

Filterspectrum:

  • Asbeststof
  • Kwartsstof
  • Puin
  • Meel- en houtstof
  • Mineraalvezels
  • Schimmelsporen
  • Kleurpigment