Vacatures

Opzoek naar een baan omtrent conservering en restauratie? Wij zijn door toenemende werkzaamheden regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s voor Art Salvage en Art Conservation. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Art Conservation Europe is een multidisciplinair restauratieatelier met haar eigen restauratoren in dienst. Wij zijn gespecialiseerd in restauratie op het gebied van schilderijen, papier, metaal, sieraden, steen, keramiek en textiel. Tot onze klanten behoren musea, archieven en depots, gemeenten, erfgoedinstellingen, particulieren, galleries enz. De unieke combinatie van alle kennis en disciplines onder één dak heeft ervoor gezorgd dat Art Conservation al sinds 1991 goed in erfgoed is!

Art Salvage is de dochteronderneming van Art Conservation en richt zich op preventieve conservering en calamiteitenservice binnen de erfgoedsector. Hierbij kan gedacht worden aan Collectie Hulpverlening, Calamiteitenabonnementen, risicoanalyses, onderzoek en advies bij conserveringsvraagstukken. Wij werken voor de erfgoedsector, gemeenten en particulieren.

Vacatures

Momenteel zijn bij Art salvage en Art conservation de volgende vacatures beschikbaar:

Stagevacatures

Wij zoeken voor Art Salvage en Art Conservation regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen in een van de disciplines. Op dit moment zijn er geen stagevacatures beschikbaar.