Online Art Database

De Amy Art App is ontwikkeld door drie professionals uit de culturele sector met als doel art management te vergemakkelijken. Het is de eerste volledig online database die gebruikt kan worden voor kunstcollecties. De database is speciaal ontwikkeld voor galleries, beeldentuinen, beheerders van erfgoedcollecties en beheerders van kunst in de openbare ruimte. Het biedt u inzicht in uw collectie door middel van verschillende tools. U kunt uw werken in de app registreren, maar ook bijhouden waar bruiklenen heen gaan of een restauratieverslag toevoegen. Daarnaast kunnen de informatie en foto’s van de objecten ontsloten worden op een public wall, waar ze zichtbaar zijn voor iedereen. U vindt hier een link naar de abonnementen die u kunt afsluiten op de website zelf. Daarnaast bieden wij pakketten waarbij we ondersteuning bieden bij het beheer en implementatie van app. 

  • Volledige versie (onbeperkt aantal objecten en 3 beheerders) incl. 10 uur ondersteuning door Art Salvage bij het maken van een template en het registreren van de eerste 10 kunstwerken: € 875,- per jaar. 

  • Volledige versie (onbeperkt aantal objecten en 3 beheerders) beheerd door Art Salvage: €750,- + (aantal kunstwerken keer €5,-)

Een greep uit ons werk