Verhuur & Onderhoud van apparatuur

Art Salvage staat voor u klaar voor het verzorgen van plaatsing, professionele reiniging en onderhoud van uw apparatuur zodat zij in hun optimale condities blijven functioneren. Deze apparatuur is essentieel voor een goed klimaat in de ruimtes waar u belang bij heeft. Het is dus noodzakelijk dat deze apparatuur blijft werken. Door uw apparatuur op de juiste manier te onderhouden en schoon te laten maken voorkomt u onnodige problemen. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of huurprijzen.

Naast de verhuur van onze apparatuur, beidt Art Salvage ook een onderhoudsovereenkomst aan voor het onderhouden van uw apparatuur. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, verzorgt Art Salvage het onderhoud en de reiniging van uw apparatuur zodra dit nodig is. De filters worden bijvoorbeeld schoongemaakt en onderdelen kunnen in overleg vervangen worden als deze niet meer optimaal functioneren. Wij staan altijd voor u klaar voor het adviseren en verzorgen van de plaatsing, professionele reiniging en algemeen onderhoud van uw apparatuur.  

Specificaties:

  • Verzorging en advisering van de plaatsing van apparatuur, professionele reiniging en onderhoud zodat zij in hun optimale condities blijven functioneren
  • 1 keer per jaar bezoek 
  • 79,50,- per jaar
Maak kennis met onze experts

Een greep uit ons werk